Ambalaje de unica folosinta pentru HoReCa

0
89

Domeniile HoReCa au nevoie de o multime de articole pentru a functiona corect si in parametrii eficienti. De la pozitia locatiei, pana la ambalajele folosite la livrare sau la pachet, toate acestea sunt foarte importante pentru clienti. Aspectele difera la fiecare dintre acestea, insa vom discuta in articolul de mai jos despre ambalaje. Aceste ambalaje au o adevarata contributie asupra fidelizarii clientilor si haide sa vedem de ce.

Utilizarea ambalajelor de calitate superioara este importanta pentru fiecare client in parte. Oricare ar fi alimentele sau felurile de mancare pe care le pui la dispozitia clientilor, acestea trebuie ambalate corespunzator pentru livrare sau pentru pachet.

Fie ca vorbim despre o pizza, o cafea sau o ciorba, ori de aperitive sau prajituri, ambalajele lor sunt vitale in relatia cu clientul. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare client are diverse preferinte pe care le poti acoperi cu usurinta prin alegerea ambalajelor de calitate superioara.

Clientul este multumit atunci cand poate transporta in siguranta mancarea sau prajiturile, cat si cand mananca o portie fara ca alimentele sa se amestece. Totodata, unii dintre clienti prefera sa pastreze mai mult timp mancarea in recipientele primite de la restaurant, precum platourile de aperitive sau caserolele. Pentru a multumi toti clientii, te invitam sa arunci o privire peste ambalaje de unica folosinta pentru HoReCa, de la Snick Ambalaje!

Materiale diverse pentru fiecare ambalaj

Snick Ambalaje prezinta o gama larga de materiale diverse pe care le poti alege pentru ambalajele selectate. Poti opta pentru caserole biodegradabile de unica folosinta, dar si pentru alte materiale. Se aplica un singur lucru in cazul tuturor ambalajelor, respectiv calitatea. Toate tipurile de ambalaje dispun de o calitate superioara, care permite clientului sa consume alimentele in siguranta, dar si sa le pastreze cateva ore fara probleme.

Alaturi de acestea, poti opta pentru materiale precum trestie, palmier, lemn, hartie, carton, aluminiu, PLA, PSE, PET, PP, PS, PE sau PVC. In functie de preferintele afecerii tale, poti alege materiale prietenoase cu mediu, care vor bucura cu siguranta clientii orientati catre acest aspect.

Pe site ai la dispozitie toate detaliile privind materialele din care sunt confectionate ambalajele, dar si informatii despre dimensiuni si cantitatea acestora. In acest fel, poti alege exact ceea ce se potriveste cel mai bine afacerii tale.

Oferta de produse extinsa

Pe site-ul snick-ambalaje.com ai la dispozitie o oferta de produse extinsa pe care o poti consulta. Sunt disponibile articole pentru catering si street food, pentru cofetarii si gelaterii, evenimente si receptii, pizzerii si rotiserii, articole pentru cafenele si smoothie bars, articole pentru hoteluri si restaurante, cat si produse pentru igiena si curatenie.

De asemenea, poti alege dintre cele doua oferte Promo si Export pe care site-ul ti le prezinta in prima categorie de produse. La Snick Ambalaje ai ocazia de a beneficia si de o sacosa cu mostre gratuite din ambalajele pe care vrei sa le achizitionezi. Ai detalii referitoare la acest aspect direct pe site, acolo unde poti vedea toate tipurile de produse.