Am ales sa imi montez o camera de supraveghere acasa si iata ce am decoperit

0
158

Pe principiul nu stiu altii cum sunt, dar eu am de gand sa ma inarmez cu tot felul de tehnologii, daca acestea ma ajuta sa imi cresc gradul de siguranta acasa, am ales sa imi montez o camera de supraveghere. Este de altfel o recomandare si pentru cei care locuiesc la bloc si stau spre exemplu la parter.

Desi dorim sa credem ca traim in lumea civilizata care nu ar face ceva necuvenit, realitatea este alta. Asadar, mai bine esti precaut. Montarea unei camere supraveghere nu presupune mare efort si este un plus de siguranta.

Asta pentru ca o data ce este vazuta, un infractor ar putea avea un moment in care da inapoi si se gandeste ca totul este inregistrat. Asadar, descurajeaza. Si daca chiar se intampla sa isi duca planul neortodox mai departe, cel putin ai totul inregistrat pentru a depista pe cel in cauza, proba de necontestat.

Camera de supraveghere la bloc

Poti sa iti montezi una, dar ai nevoie si de acordul vecinilor daca ai un unghi ce inregistreaza si usa lor, deci un perimetru ce nu iti mai este tie personal. In varianta mai subtila, poti opta pentru o camera de tip vizor. Astfel vei sti cine te cauta cand tu nu esti acasa sau cine este binevoitor si iti lase la usa cine stie ce gunoi. Da, se intampla, cand ai vecini care nu te au la inima.

Un alt caz in care camera de supraveghere se poate dovedi a fi utila se refera la cea din zona balconului, la exterior. Pentru cei ca mine, care au loc de parcare in spatele blocului si vad de la balcon este destul de importanta o camera.

Pentru ca asa zise mici accidente se tot intampla si de la inofensiva ridicare de stergatoare pana la bara crapata am tot patit sa am mici reparatii de facut. Sa iti gasesti masina cu pana sau cine stie ce stricat nu este un mod placut de a incepe ziua, crede-ma.

In plus, faptul ca am balconul la parter ma face si tinta sigura in ochii unora. Asadar, daca am o camera ma simt mai in siguranta. Astfel de camere pot fi cumparate de la comenzi.ro, in kit complet sau camere de supraveghere individuale.

Preturile sunt variate, insa intereseaza-te cat de clar inregistreaza chiar si noaptea si ce arie de supraveghere au. Un ghid util il ai si in cadrul paginii comenzi.ro sau poti cere asistenta profesionala.

Contact:

031-0050198 (3 linii)