Alege mobilitatea si siguranta in orice moment din zi si din noapte

0
857

Probabil si pentru tine este destul de obositor atunci cand trebuie sa muti diverse piese de mobilier ce nu au roti. In primul rand, exista riscul mare de a zgaria pardoseala, iar acest lucru nu se poate remedia, necesita neaparat o inlocuite.

Chiar si la locul de munca ai nevoie de lucrezi doar cu lucruri mobile – deplasarea este mai sigura, dar si mai eficienta.

Daca vrei sa atasezi mobilierului tau roti sau rotile, de unde le achizitionezi? Recomandarea mea pentru tine este Tente Romania.

Acest magazin vine cu o gama vasta de rotile si role cu aplicatie pe mai multe domenii precum: medical, alimentar, industria urbana, curatare, mobila, paturi medicale, sport, reabilitare si nu numai. Este locul ideal de unde poti face o achitie sigura si de durata. De ce spun asta? In cele ce urmeaza vei intelege.

Poti personaliza dupa cum doresti rotile si rotilele

Acest lucru este un plus – daca ai nevoie de roti pentru un anumit domeniu sau chiar propria locuinta, se pot imprima logo-uri pe aceastea. Todata, sa nu uiti ca aceste rotilele de la Tente iti ofera mobilitate, siguranta si eficienta pentru mult timp.

Din materiale atent alese, acesta nu sunt zgomotoase si nu zgarie pardoseala. Poti alege si in functie de greutatea piesei careia vrei sa ii pui roti – exista o gama vasta pentru ca tu sa poti alegi rotile ce pot sustine greutatea necesara.

Rotilele sunt compuse din roata, carcasa rotile si un fiting. Tabla de otel sau fonta maleabila sunt deseori folosite ca material pentru carcasa.

Roata este alcatuita dintr-o suprafara de rulare, centrul rotii si rulmentul rotii. Te poti orienta atunci cand alegi si in functie de materialul din care este confectionat, dar si dupa model.

De exemplu, Tente Romania creeaza si role cu blocare centrala pentru paturi medicale – locul in care este nevoie de mobilitate optima. Sunt create pentru a respecta aspectele de tin de igiena, siguranta, design si confort de operare.

Avand in vedere ca intr-un spital lucrurile se desfasoara de cele mai multe ori alert, este nevoie de roti si rotile ce se moteaza foarte rapid si fara complicatii.

Echipa Tente Romania poate oferi suport si cele mai bune sfaturi atunci cand cadrele medicale se confrunta cu diferite provocari – referitoare la inaltimea constructiva redusa, conductibilitatea electrica, manipularea ergonomica sau manevrabilitatea deosebit de usoara.

Pentru ca totul sa fie sigur, rotile si rotilele pot fi prevazute cu sisteme de blocare ce sporesc siguranta. Pentru ca in sistemul medical igiena este extrem de importanta, se pot alege roti si role lavabile. Nu uita de logo, daca detii un centru medical, adu-i un plus de eleganta imprimand logo-ul pe roti si rotile.

Indiferent pentru ce ai nevoie de aceste roti, gama este vasta, perfect creata pentru a te ajuta sa le alegi pe cele potrivite. Vezi oferte de roti si role pe magazinul online Tente Romania. Nu uita ca siguranta este cea mai importanta si poate fi redata doar de produse de calitate.