Ai o firma pe care vrei sa o inchizi? Te ajuta cei de la Cabinet Lichidator

0
578

Uneori, cel mai mare vis este sa devii propriul sef si sa deschizi o firma pentru ca totul pare lapte si miere. Domeniul de activitate nu ti s-a parut atat de important cand ai inceput, iar acum simti ca nu este ceea ce vrei sa faci si ceea ce iti place. Cum poti rezolva problema?

Te ajuta cei de la Cabinet Lichidator cu toate informatiile necesare si sunt alaturi de tine de la primul pas, pana ce iti rezolvi problema. Tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi si sa le prezinti problema.

Ce pasi trebuie sa urmezi?

Probabil nu treci zilnic prin aceste proceduri si probabil nu te-ai mai intalnit niciodata in viata cu situatia asta. Ai nevoie de un punct din care sa incepi si sa stii care sunt primii pasi pe care trebuie sa ii parcurgi. In continuarea articolului vei citi tot ce trebuie sa stii despre aceste proceduri si vei intelege ca nimic nu este atat de grav pe cat pare si toate au o solutie.

Atunci cand te hotarasti ca nu mai vrei sa continui cu firma pe care o detii, din varii motive nu numaidecat ca nu face profitul asteptat, trebuie sa stii ca procesul tine aproximativ un an, timp in care vei fi nevoit sa urmezi anumiti pasi. Acest proces de inchidere a unei firme reprezinta o lichidare voluntara si orice actionar poate desemna un lichidator care sa se ocupe de toate aspectele.

In primul rand, dupa ce alegi un lichidator acesta va avea drepturi depline si drept de semnatura pentru toate actele necesare. Cei de la Cabinet Lichidator pot face aceste lucruri pentru tine dupa ce soliciti serviciile lor.

Elementele de care se va ocupa tin de inventariere, plati, declaratii si alte documente care duc intr-un final la intocmirea raportului de lichidare. Pentru toate aceste detalii este nevoie sa se stabileasca toate cheltuielile si sa se verifice eventualele datorii pentru ca toate actele sa fie conforme sa se poata lichida firma.

Bilantul de lichidare trebuie sa aiba conturile la 0 in vederea finalizarii si pentru acest lucru activele si numerarul sunt distribuite actionarilor. Pentru finalizarea actelor si pentru toata partea de birocratie necesara este nevoie de ajutor specializat care se poate ocupa, pentru ca un specialist stie cel mai bine cum sa se descurce in cazuri specifice.

Ajutorul il poti primi din partea celor de la Cabinet Lichidator care sunt alaturi la orice pas. Serviciile lor de consultanta sunt gratuite si informatiile pe care le primesti vor fi un prim pas in acest curs.

Contact:

office@cabinetlichidator.ro

+4 0770 417 373