Ai nevoie de supralegalizare? Biroul de traduceri Inova poate fi alegerea ideala pentru tine

0
190

Daca ca trebuie sa calatoresti intr-o alta tara pentru studii, afaceri, un job sau poate pentru incheierea unei casatorii, pentru a nu avea probleme de ordin juridic este necesar sa rezolvi cateva formalitati.

Asta deoarece pentru unele tari, Romania nu are tratat bilateral de recunoastere a actelor oficiale, fapt pentru care tu va trebui sa dovedesti ca acestea sunt originale.

In acest context pentru ca actele sa fie recunoscute de catre autoritatile straine este necesar sa apelezi la servicii de supralegalizare.

Acest serviciu se refera la o procedura ce este efectuata de catre un birou competent prin care se va dovedi faptul ca un act este oficial si original. Pentru ca aceasta formalitate este obligatorie, va trebui sa apelezi la persoane competente pentru a beneficia de serviciul de supralegalizare.

Biroul de traduceri Inova – lista completa de servicii pe care le ofera

Este lesne de inteles ca atunci cand ai nevoie de anumite servicii precum traduceri autorizate si legalizate, de interpretariat, apostile sau supralegalizari, trebuie sa apelezi la un birou competent, cu experienta in acest domeniu, autorizat de catre Ministerul Justitiei.

Astfel de documente sunt importante pentru tine, ori daca nu sunt supralegalizate sau traduse de o persoana competenta, pot aparea probleme de ordin juridic.

In plus, daca spre exemplu traducerea unui cuvand a fost efectuata gresit acesta poate schimba sensul unei propozitii, fapt pentru care documentul respectiv nu va fi acceptat si va fi anulat.

Tocmai din aceasta cauza este important pentru tine sa apelezi la oameni cu experienta vasta in acest domeniu.

Daca vei accesa servicii-traduceri.ro vei descoperi aici o intreaga gama de servicii. Sub numele de Inova, biroul de traduceri este compus din oameni cu experienta in domeniu. Acestia pot traduce din si in peste 30 de limbi actele si documentele de care tu ai nevoie in anumite situatii.

Tot datorita experientei, biroul de traduceri Inova este partener de incredere pentru multe companii romanesti cat si internationale. In plus, echipa este formata din traducatori specializati pe foarte multe domenii.

Poti beneficia de aceste servicii si online

Daca timpul nu iti permite sa te deplasezi fizic, atunci poti colabora cu echipa Inova si online. Poti trimite actele care trebuie traduse, legalizate sau supralegalizate prin adresa de e-mail, iar in scurt timp acestea vor fi finalizate. In pagina servicii-traduceri.ro poti descoperi si lista de preturi accesibile.

Date de contact:

office@servicii-traduceri.ro.