Ai auzit de EcoDrill? Firma de top ce presteaza servicii foraje puturi oriunde in tara!

0
717

In ultimul timp au fost scoase in evidenta tot felul de domenii. IT-ul s-a bucurat de o mare popularitate in timpul pandemiei, moment in care tot ce tine de online a explodat. Iata ca lumea isi revine incet, incet de pe urma starii de urgenta si nu isi doreste decat o schimbare. Care este aceasta?

Perioada starii de urgenta a reprezentat un chin pentru cei din mediul urban, cei se locuiesc la bloc. S-au simtit plactic captivi intre 4 pereti, iar acest lucru nu poate fi imbucurator. Cei ce stau la case se pot declara oricand mai norocosi – dispun de curte, deci de o mare liberate.

Statul la curte nu e un chin, mai ales atunci cand dispui de toate cele necesare. Iata ca Ecodrill iti poate oferi servicii foraje de top si nu conteaza din ce zona a tarii faci parte.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de forare puturi de apa?

Inainte de toate, tin sa mentionez ca puturile de apa pot fi de doua tipuri. Vorbim aici de cele de mica adancime si cele de mare adancime. Eu iti recomand sa optezi pentru puturi de apa de mare adancime. De ce?

Ei bine, riscul de contaminare al apei in acest sens este zero. In plus, panzele de suprafata, in cazul forajelor de mare adancime, vor fi izolate, iar debitul de apa obtinut va fi mai mare. Calitatea apei va fi de asemenea excelenta, comparativ cu cea obtinuta de pe urma forajului de mica adancime.

Spune-mi in ce zona a tarii locuiesti ca sa iti spun de ce metoda de foraj ai nevoie!

Cei de la Ecodrill au peste 10 ani de experienta in acest domeniu de activitate, deci nu cred ca mai are rost sa iti spun din nou ca sunt profesionisti. Pentru realizarea puturilor, acestia folosesc doua tehnici de forare. Este vorba despre forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund.

Prima tehnica si anume forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid se foloseste acolo unde solul este moale si mediu, acolo unde predomina argilele, nisipurile si pietrisurile. Zonele vizate in acest sens sunt Bucuresti, Vrancea, Galati, Braila, Satu-Mare si nu numai.

A doua tehnica, cea a forajului uscat cu ciocan de fund, se foloseste in cazul solurilor dure si semi dure, acolo unde predomina roca, granitul si marmura. Zonele de deal si cele de munte sunt vizate in acest sens.

Oricum, expertii de la Ecodrill, daca iei legatura cu ei, iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie. Acceseaza ecodrillforaje.ro pentru mai multe detalii in acest sens.