Afla de ce ventilatia cu racuperare de caldura de la Altecovent este ideala pentru casa ta

0
438

Oricine este constient ca in ziua de astazi calitatea oxigenului pe care il respiram este influentata de factorii nocivi ai poluarii si taierii copacilor. Majoritatea persoanelor cred ca daca aerisesc casa prin deschiderea geamurilor aduc oxigen proaspat in interior, insa lucrurile nu stau chiar asa.

Daca locuiesti la oras, pe langa gaze toxice, pe geam intra praf si polen. Iar la un moment dat ajungi sa te intrebi de ce ai nasul congestionat sau stranuti. Este cu atat mai dificila situatia pentru persoanele care sufera de alergii puternice. Iata mai jos cateva motive pentru care ar trebui sa optezi pentru un sistem de ventilatie cu recuperare caldura de la Altecovent.

Beneficiile unui astfel de sistem

  • sistemul filtreaza si aduce aer curat in interiorul casei, fara a pierde din caldura din interior. Prin aerisirea clasica, in special pe timp de iarna, apare automat si un efort financiar mai mare la final de luna, fiindca centrala trebuie sa incalzeasca mai des casa. Astfel vei avea parte de aer filtrat si faci si economie cu pana la 30%. Poate recupera pana la 97% din caldura.
  • asigura o distributie echilibrata a caldurii in interior.
  • sistemul ajuta la mentinerea unei umiditati adecvate in interior, impiedicandu-se aparitia mucegaiului si igrasiei. Sanatatea familiei este protejata.
  • sistemul impiedica aparitia acarienilor si aerul este complet filtrat de praf si polen.
  • intreaga familie are parte de izolare termica si fonica. Pe timp de vara asigura o racire naturala, nu mai trebuie sa dormiti cu geamuri deschise, iar traficul si alte zgomote sa va ruineze somnul. Acest sistem va va imbunatati calitatea orelor de odihna.
  • contribuie la transformarea locuintei intr-una eco-friendly.
  • poate fi controlat de la distanta prin aplicatie sau manual, in functie de preferinte.

La capitolul de ventilare cu recuperare de caldura, cei de la Altecovent sunt specialistii care te ajuta sa alegi echipamentul potrivit pentru locuinta, dar se si deplaseaza oriunde in tara pentru montaj.

In functie de nevoi, poti beneficia de o consultanta gratuita din partea unui specialist in domeniu, prin plan de arhitectura sau schita, astfel incat sa ajungeti la o solutie optima din toate punctele de vedere. Apeland la serviciile complete ale celor de la Altecovent ai garantia faptului ca lucrarea este efectuata ca la carte si totul va functiona perfect.

Despre produsele disponibile si alte informatii poti sa vezi mai multe pe site-ul Altecovent.

Contact:

Nr. Telefon: 0753 967 762

E-mail: info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro