Admiterea la o scoala privata – ce trebuie sa stii

0
1774

Indiferent daca copilul dvs. a fost respins sau tocmai ati inceput procesul de cautare a unei scoli, cunoasteti punctele forte ale copilului dvs. mai bine decat oricine. Deci, daca stiti ca este slab la matematica, angajati un tutore (profesor meditator). Aranjati un ajutor suplimentar.

Speram ca, atunci cand veti incepe destul de devreme, veti vedea rezultate mai bune atat in ​​scoala actuala, cat si in testele de admitere pe care va trebui sa le dea inainte de inceperea cursurilor la o scoala noua. Tutoring-ul online poate functiona pentru deficiente minore. Instruirea de tip 1 la 1 va produce, in general, cele mai bune rezultate. Cauti scoala particulara sector 1? Intra pe Teddybar.ro.

Programati testarea admiterilor. Testarea admiterii in scoli private este oferita de SSAT si ISEE. Multe scoli romano-catolice utilizeaza alte teste de admitere. Scolile la care aplicati va vor instrui despre ce test trebuie sa faceti. Va puteti inregistra online si va recomand sa faceti acest lucru in avans.

Daca copilul dvs. nu a facut niciodata teste standardizate ca acestea, descarcati un test de practica sau doua pentru el. Este important sa lucreze calm, eficient, confident si la timp. O mica practica nu doare niciodata. Solicitati transcrieri.

Actele de transcriere academice fac parte din procesul de verificare in care trebuie sa treaca fiecare scoala la care aplicati. Scolile trebuie sa confirme cursurile pe care le-a facut copilul dvs., pe langa calitatea muncii pe care a facut-o. Trimiteti aceste formulare cat de repede puteti. Pot dura cateva saptamani pentru procesare.

Obtineti recomandari pedagogice si principale.

Aceste recomandari profesionale reprezinta o parte importanta a portofoliului de admitere al copilului dumneavoastra. Descarcati formularele si le oferiti personalului corespunzator. Asigurati-va ca introduceti o stampila pe plicul de intoarcere. Considerarea dvs. va fi apreciata.

Pregatiti si depuneti cereri.

Procesul aplicatiilor variaza de la scoala la scoala. Unele scoli au intregul proces online. Unele scoli utilizeaza o aplicatie comuna. Altele insa, va cer sa descarcati formulare, sa le tipariti, sa le completati si sa le trimiteti. Examinati procesele de aplicatii pentru scolile din listele dvs.

Cel mai bun sfat pe care vi-l pot oferi este sa nu lasati aplicatiile in ultimul moment. Aloca un timp suplimentar in programul tau. pentru a permite rezolvarea problemelor neasteptate, dar inevitabile, de ultim moment, cum ar fi o imprimanta care nu are cerneala sau un router wifi care a decis sa nu mai functioneze. Lucrurile se intampla intotdeauna in cele mai neplacute momente.

Aranjati finantarea.

Stiind cum vei plati pentru scoala privata este o parte importanta a alegerii scolii private potrivite pentru copilul tau. Daca aveti nevoie de ajutor financiar, valoarea pachetului de ajutor financiar ar putea fi un factor determinant in care va decideti sa va trimiteti copilul.

Din nou, incepeti procesul de solicitare a ajutorului financiar cu toate formele si documentatia acestuia cat mai curand posibil. Bugetele pentru ajutoarele financiare sunt, in general, finite. Odata ce sunt consumate, asta-i tot. Nu mai poti accesa unul.