Adapatorile pentru pasari si animale, un real ajutor pentru fermieri

0
756

Apa reprezinta o necesitate indispensabila cand vine vorba despre sanatatea organismului, fapt valabil atat in cazul nostru – al oamenilor, cat si a animalelor si a pasarilor. Mai ales cand vine vorba despre acestea din urma, tine de responsabilitatea fermierilor si a crescatorilor sa le asigure cantitatile necesare si mai ales o apa de calitate, pura, cu gust bun.

Hidratarea optima a pasarilor si animalelor poate fi realizata atunci cand dotare exista si adapatori potrivite. Astfel de articole se regasesc astazi in comert la scara larga, iar Super Farm Land este un exemplu excelent de magazin in cadrul caruia se regasesc modelele diversificate, in functie de nevoi distincte.

Fermele in dotarea carora exista adapatori sunt ferme moderne. De preferat ca astfel de echipamente specifice sa existe si nu doar pentru ca hidratarea animalelor va fi mai sigura, insa si munca va fi astfel  mai putina.

Pentru a avea siguranta ca modelele alese sunt si cele care corespund cu nevoile fiecarei ferme in parte, raportarea la o serie de aspecte este necesara.

Se regasesc in portofoliul magazinului Superfarmland.com adapatori dintre care cei interesati pot alege, respectiv cu cablu antiinghet pentru a avea siguranta ca animalele vor avea apa la o temperatura optima si in timpul iernii.

Tipul de adapatoare

Raporteaza-te la tipul adapatorii pentru te asigura ca animalele beneficiaza de conditii optime pentru a bea apa. Exista in acest sens modele portabile si modele fixe. In conditiile in care vei reloca animalele in spatii diferite constant, vei avea nevoie de modele portabile desigur.

Oricare ar fi tipul potrivit pentru ferma ta, ai marele avantaj ca cele mai multe dintre modelele disponibile sunt automate, deci te scuteste de un efort in plus pentru ca nu mai e cazul sa le umpli tu cu apa de fiecare data.

Capacitatea adapatorii

Neaparat trebuie sa alegi adapatori in volumul potrivit daca vrei sa tai de tot de pe lista de preocupari grija alimentarii cu apa. Intotdeauna marimea adapatorilor va fi aleasa prin raportare la talia animalelor, respectiv a pasarilor care o sa o foloseasca.

Ai in vedere faptul ca pentru adapatorile destinate animalelor de talie mica, acestea vor avea o capacitate de cativa litri, iar dimensiunile lor vor fi de ordinul centimetrilor, chiar a zecilor de centimetri. Cert este ca trebuie sa permita o adapare comoda, cat mai confortabila.

Nu pretul este in cazul acestora factorul care dicteaza alegerea, ci intocmai caracteristicile si calitatea produselor. Rezistenta lor, ca si usurinta cu care pot fi intretinute sunt detalii care vor cuceri atentia fermierilor.

Functiile speciale suplimentare, precum dotarea cu cablu anti inghet spre exemplu, sunt detalii care vor starni cu atat mai mult atentia lor, dat fiind cat de usor va fi apoi sa adape animalele cu apa proaspata, fara a mai avea tot felul de griji in acest sens.

Acceseaza pagina www.superfarmland.com pentru a descoperi modelele de adapatori disponibile, orienteaza-te dupa cele potrivite fermei tale in functie de talia animalelor pe care le adapostesti in ea si apoi comanda numarul necesar la costuri rezonabile.