Accesorii in tendinte – descopera bratarile motorsport de la Old Skipper

0
1297

Daca dorinta ta este de a gasi o completare deosebita a tinutelor de zi cu zi, insa te-ai saturat pana peste cap de clasicele optiuni de accesorizare, atunci afla despre noul concept al bratarilor de la Old Skipper.

Este vorba despre linia de bratari motorsport pe care magazinul ti-a pregatit-o si care se intrece in eleganta si rezistenta cu celelalte colectii, lansate sub acelasi brand.

Cui se adreseaza acest nou concept al bratarilor de la Old Skipper?

Colectia de bratari motorsport este potrivita atat reprezentantilor masculini, cat si publicului feminin ce prezinta o pasiune vizavi de domeniul auto si nu numai in acest caz.

Se indreapta catre o astfel de alegere in principal cei care doresc sa asigure o nota de eleganta tinutei, completand cu succes un stil atipic de invidiat. Te poate defini si pe tine, devenind emblema personalitatii tale. Tine insa de tine si de modul in care o vei include in diversele outfit-uri de peste zi sau de seara.

Vorbim despre o linie de accesorii aparent simple, insa de efect in tinute. Nu incarca vizual si nici nu sunt grele, ca purtatea lor sa fie disconfortanta. Din contra, sunt atat de usoare ca nici nu le simti la mana.

Se prezinta sub un design simplu si elegant, fiind reprezentate de combinatia inteligenta a franghiei nautice, respectiv a pielii naturale sub culori diverse si sistemul de inchidere care face diferenta intre noul concept si cel cu care publicul este obisnuit privind bratarile Old Skipper – detaliul unic ce constituie o janta auto in miniatura.

Un lucru este cert si anume ca in special barbatii aleg aceste bratari, dat fiind faptul ca sunt simple si usor de purtat. Partea ce atrage si capteaza interesul publicului larg, referitor la aceste accesorii, este ca fiecare bratara in parte este diferita, nefiind vorba despre accesorii create in serie.

Desigur, nu lipseste din peisaj franghia nautica. Aceasta poate fi dubla ori tripla, dupa caz si model. Dispune de nodurile specifice ale sale, ce amintesc de mare, precum si de impletituri ce nu fac altceva decat sa ii evidentieze textura deosebita, unica. Exista si varianta bratarilor in care franghia este incadrata intre doua fasii rezistente de piele naturala.

De variante nu duce nimeni lipsa. Daca esti dintre cei care chiar doresc sa pastreze linia clasicului pana la capat, respectiv care doresc sa ramana in limitele acestui registru, poti sa optezi pentru bratarile definite de tonuri mai sobre, asa cum le regasesti pe site-ul oldskipper.ro.

In schimb, daca preferintele tale vizeaza alegeri mai indraznete, respectiv tonuri de culori vii, atunci poti avea in vedere multitudinea de modele cu care te intampina magazinul online.

Detaliul ce transforma aceste bratari in accesorii de rezistenta, indiferent de stilul tinutelor adoptate este janta auto in miniatura despre care aminteam si mai sus. Old Skipper deja s-a consolidat pe piata ca fiind un brand de incredere, ale carui articole sunt ravnite cand dorinta este de a beneficia de rezistenta si estetica fara repros.

Cu noua colectie lansata a reusit in mod definitoriu sa sparga orice tipar al elegantei, fiind o incantare mai ales pentru faptul ca insusi sistemul de inchidere este atractia si ca nu mai trebuie mascat.

Aceste bratari inedite sunt facute pe comanda, astfel că nu iti ramane decat sa bifezi alegerea marimii potrivite tie. Beneficiezi de ajutor in acest sens pe site – www.oldskipper.ro.