A place sau a iubii pe cineva! Care e diferenta?!

0
2231

Dupa ce am citti un articol postat de Lavinnia in care ne da niste sfaturi in legatura cu ceea ce ar trebui sa facem in momentul in care incheiem o relatie am hotarat sa scriu acest articol.

Intrebarea care ma framata pe mine este aceea daca intradevar noi stim care e diferenta dintre a iubii sau a placea o persoana.

Ceea ce pot sa spun in cazul meu este ca stiu atunci cand iubesc pe cineva, si aici nu ma refer la mama, tata, frate, sora sau ceva de genul acesta. Ma refer la aceea persoana cu care doresti sa iti imparti viata, cu care doresti sa faci totul, aceea persoana pe care o doresti in fiecare moment langa tine.

Eu am gasit-o…stiu cine este, cum arata,ii stiu defectele, ii stiu familia, ii stiu zilele bune si zilele proaste. Stiu ca ea este “aleasa” pentru mine. Stiu toate aceste lucruri. Stiu ca asa fata nu o sa mai gasesc, stiu ca este tot ce imi doresc.
Stiti??! In momentul in care esti indragostit este nebun, esti orb, esti cum nu credeai ca o sa fii vreodata in viata ta…

Stiti ca ea/el este sufletul vostru pereche si stiti ca fara ea/el sunteti un nimic….

Va spun doar ca intr-o relatie cel mai mult conteaza sa fiti sinceri unu cu celalat, sa aveti incredere unul in altul si ca iubirea vine de la sine daca aceste doua lucruri sunt indeplinite. Va mai spun sa nu credeti ca el/ea este alesul din prima zi cand v-ati intalnit….s-ar putea sa fiti dezamagiti si sa pierdeti totul intr-o clipa…

In legatura cu prima restanta tin sa va anunt ca am luat-o cu brio, si mai tin sa ii zic ceva unei persoane speciale:

TE IUBESC ANDREEA!!!