5 sfaturi despre cum să porți pantofii sport

0
1525

Da, poți purta pantofii sport și în afara sălii de sport, dar există reguli! Ok, ok, știu că unii oameni sunt dornici să spună că nu e nimic rău în a combina pantofii sport de sală, cu adidașii și că pot fi purtați oriunde, dar să nu exagerăm! Doar nu vei alege să mergi încălțată cu adidași la o cină romantică!

Pantofii sport sunt concepuți, în principal pentru a fi purtați atunci când facem mișcare, pentru a preveni transpirația și mirosurile neplăcute. Dar aceștia pot fi asortați și în multe alte feluri, atâta timp cât o faci corect!

Ca de pildă, asortați cu o pereche de blugi și un tricou, pantofii sport damă arată foarte bine! Însă, ca să te ajutăm să-ți creezi un look original și la modă în același timp, iată 5 sfaturi despre cum poți să-ți asortezi pantofii sport cu blugii:

  1. Îndoaie pantalonii și arată-ți osul gleznei

Probabil că majoritatea am văzut deja foarte multe tinere care adoptă acest stil. Și nu fac asta doar pentru a-și feri blugii de mizerie, sau cine știe ce alte motive ciudate, ci o fac pentru că e la modă și arată bine!

Atunci când purtați pantofi sport și sunt un lucru cu care să vă mândriți, mândriți-vă! Și cel mai bine îi puneți în evidență în acest mod! Fie că alegi să-ți îndoi blugii, fie că vrei să-i tai, asigură-te că pantofii tăi au parte de toată atenția!

  1. Ai grijă la șosete!

Probabil am observat de multe ori blugi îndoiți și cu șosetele la vedere. Ei bine, acesta este un lucru greșit. Nu spune nimeni că e greșit să porți șosete, important e să nu se vadă.

Acest lucru e făcut în special de tinerele care aleg să poarte espadrile. De obicei pânza din care acestea sunt confecționate nu e prea comodă, așa că aleg să poarte șosete. În astfel de cazuri, cel mai bine e să apelezi la o pereche de șosete scurte și mici!

  1. Alege ori o culoare solidă, ori un aspect clasic!

Când vine vorba de culorile adidașilor, majoritatea alegem cele mai usuale modele. Pantofii sport simplii, negri sau albi pentru că sunt cel mai ușor de asortat. Însă, ce-ar fi dacă ai ieși puțin din zona de confort și ai alege o culoare mai aprinsă? Un roz puternic, un model cu animal print sau un galben năucitor? Poți fi sigură că vei ieși din tipare!

  1. Îi poți purta și cu fuste sau rochii

Cine a zis că pantofii sport nu pot fi purtați și cu fuste sau rochii? Desigur că pot, însă trebuie să fie asortați cu grijă. De pildă, o rochie simplă, mulată, o pereche de pantofi sport și o geacă de piele te pot face să arăți foarte bine!

  1. Pantofii sport sunt perfecți atunci când nu ai apucat să-ți faci pedichiura!

Vara, degetele de la picioare sunt deseori expuse prin tot felul de încălțări. Însă, dacă nu ai avut timp să te îngrijești corespunzător de pedichiura ta și nu ai vrea încă să te expui, atunci pantofii sport sunt cea mai bună alternativă! Fii doar atentă să-i asortezi bine!