5 motive să alegi gellack-ul de la Nolia Shop

0
735

Când vine vorba despre nail art, ca în orice alt domeniu ce ține de sfera beauty, importante sunt propriile gusturi cu privire la orice schimbare sau model. Deci manichiura fiecărei persoane diferă în funcție de culorile care îi plac, de forma pe care și-o dorește și alte aspecte de acest gen.

Cert este că pentru ca o manichiură să fie și aspectuoasă dar și rezistentă, este nevoie de produse speciale, de geluri calitative și pigmentate care să arate bine. Nolia Shop poate fi partenerul de încredere pe care să te bazezi dacă lucrezi în acest domeniu sau dacă este o pură pasiune de a ta. Aceștia au produse calitative și la prețuri accesibile și pot trimite comanda atât în țară cât și înafară.

5 Motive să alegi gellack-ul

În ultima perioadă, un tip de gel căutat de femei și de majoritatea manichiuristelor este oja semipermanenta gellack. Sunt multe motivele pentru care poți opta și tu pentru această variantă, mai ales dacă preferi oja cu gel. Printre aceste motive se enumeră:

1.Este o culoare cremoasă: Faptul că este cremoasă permite modelarea mult mai ușor și distribuirea ei pe toată suprafața unghiei uniform.

2.Autonivelantă: Aceasta se distribuie uniform dar nu prezintă bule de aer sau goluri, ci este perfect netedă.

3.Pigmentată: aceste gellack-uri de la Nolia Shop au o culoare foarte intensă ceea ce permite nuanțelor să iasă în evidență când sunt aplicate pe unghie. În funcție de cât de puternică vrea clienta să fie culoarea, poate opta pentru un strat sau mai multe.

4.Gamă vastă de culori: aceste oje semipermanente sunt disponibile la Nolia Shop într-o gamă variată de culori și nuanțe care mai de care mai puternice, stridente sau calde, plăcute vederii. Cu siguranță la această gamă există câte o culoare cel puțin care să se plieze pe gusturile fiecărei persoane.

5.Se pot îndepărta ușor: nu necesită numaidecât pilire, ci pot fi îndepărtate prin dizolvare în remover sau cu un băț special. Astfel nu afectează unghia atât de mult și refacerea manichiurii nu mai durează atât de mult timp.

Poți comanda de pe site orice produs îți dorești. La Nolia Shop găsești orice element îți dorești cu privire la manichiură, ce ține de unghii cu ojă semi sau cu gel. Alături de acestea sunt disponibile și accesorii pentru nail art sau pentru curățarea patului unghial.

Accesați site-ul pentru mai multe informații.

Contact:

nolia@noliashop.com